image

ES Kassasystem Servitör

Servitörsappen - för ökad effektivitet!

- ES Kassasystem Servitör -


Är du trött på att behöva skriva ner alla beställningar på papper? Är du också trött på att springa fram och tillbaka till kassan för att stämpla in kundens nota varenda gång? Tur för dig att du med ES Kassasystem endast behöver en simpel smartphone för att ta alla beställningar!


Simpel överblick över din bordskarta!

Efter att du har loggat in i servitörsappen visas dina bordskartor (inne, ute, uppe, nere osv) längst upp samt borden tillhörande respektive vald bordskarta. Du behöver endast trycka på ett bord för att börja arbeta med det. Enkelt!Kategorier och artiklar - enkelt uppställda!

Att välja kategorier och artiklar i servitörsappen är mycket enkelt. Alla kategorier och artiklar hämtas direkt ifrån ditt kassasystem. Välj en kategori ute till vänster, och en artikel till höger. Det är inte svårare än så!


Specialbeställningar? Inga problem!

Vill din kund kanske ha en Pizza Salame utan tomat, men med extra salami? Inga bekymmer! Servitörsappen hämtar data från din egen ordlista i kassasystemet för att du snabbt och smidigt skall kunna välja borttag eller tillval.Se över din beställning en sista gång!

Behöver du en överblick över din beställning innan du skickar iväg den till köket? Swipa höger närsomhelst och vartsomhelst du än är i appen. Behöver du redigera eller ta bort en produkt kan du göra det direkt i denna vy.