image

Weborder

Låt dina kunder beställa och betala direkt i mobilen eller via datorn!

Weborder


Vill du att dina kunder ska kunna beställa och betala direkt i sin mobiltelefon? Eller vill du kanske att de ska kunna beställa och betala på datorn, för att sedan komma och hämta beställningen? Då är denna lösning helt klart för dig!

Vi har tillsammans med flera webbyråer tagit fram en integrerad lösning för att kunna lägga beställningar och betala direkt på webben. Du får din egen specialdesignade hemsida med ett flertal betalningsmöjligheter - ihopkopplad med ES Kassasystem!


När beställningen är genomförd i mobilen eller via webben skickas den direkt till kassasystemet. Kassasystemet tar emot beställningen och skriver automatiskt ut en bong till kökspersonalen.

Vid kundens ankomst hämtas beställningen enkelt upp i kassasystemet. Varje beställning syns som ett eget "kort":Korten i sig innehåller information om beställningen:Korten är sökbara direkt på beställningssidan - vid de tillfällen det är många beställningar. Du söker på det namn/telefonnummer kunden uppgivit vid beställningen. Enkelt, smidigt och simpelt!

På detta sätt spar du både tid, pengar och energi. Du får en jämnare flöde och nöjdare kunder!