image

Tillbehör till ES Kassasystem

Tillbehör till ditt ES Kassasystem!

Skrivare


SNBC BTP-R880NPmore_vert
Orient BTP-R880NPclose

Orient BTP-R880NP är en skrivare designad för snabba och pålitliga utskrifter. Med en utskriftshastighet på 230 mm/s är det en av de snabbare kvittoskrivarna på marknaden, och tack vare trippel-anslutning (USB, seriell och LAN) kan du använda din BTP-R880NP både som vanlig kvittoskrivare men även som köks- eller barskrivare.

Denna kvittoskrivare har även en inbyggd "buzzer" för att t.ex. informera köket om att tillaga en viss maträtt.

Till alla skrivare ingår ett externt PSU 24 V, nätkabel samt kommunikationskabel.

SNBC BTP-U80 II BUSEmore_vert
SNBC BTP-U80 II BUSEclose

Orient BTP-U80 II är en skrivare designad för snabba och pålitliga utskrifter. Skrivaren är något långsammare än BTP-R880NP och är därav en billigare modell. Med en utskriftshastighet på 200 mm/s är det en av de snabbare kvittoskrivarna på marknaden, och tack vare trippel-anslutning (USB, seriell och LAN) kan du använda din BTP-U80 II både som vanlig kvittoskrivare men även som köks- eller barskrivare.

Denna kvittoskrivare har även en inbyggd "buzzer" för att t.ex. informera köket om att tillaga en viss maträtt.

Till alla skrivare ingår ett externt PSU 24 V, nätkabel samt kommunikationskabel.

STAR TSP-100more_vert
STAR TSP-100close

Högkvalitativ termokvittoskrivare! Kombinationen hög funktionalitet och hög kvalitet där alla tillbehör och program ingår som standard gör TSP100 till marknadens absolut bästa termokvittoskrivare idag.

Mycket enkel att ladda papper: släpp ner pappersrullen, stäng locket - pappret laddas helautomatiskt.

.

SNBC BTP-R580 IImore_vert
Orient BTP-R580 IIclose

80 mm termoskrivare med kniv och inbyggd PSU.
BTP-R580 II kopplas direkt till ett vanligt nätuttag.
Kvittot kommer ut framifrån vilket gör den helt skyddad från spill och smuts, vilket gör den lämplig för köksmiljö.
Finns med följande anslutningar: USB/RS232 (seriell), USB/Paralell
USB/Nätverk (Ethernet). USB är standard 2,0

Finns i vit och svart.

EPSON TM-T88more_vert
EPSON TM-T88close

TM-T88V är ett verkligt genombrott i utvecklingen av POS-kvittoskrivare, och resultaten är bättre för din budget och miljön. Detta framgår tydligast med pappersreduktionsfunktionen, som bidrar till att minska avfallet och kostnaderna. Vitsorden ur miljösynpunkt styrks ytterligare genom att detta är den första termiska kvittoskrivaren som är Energy Star-kvalificerad.

Kontrollenheter


PosPlusmore_vert
PosPlusclose

PosPLUS är en certifierad kontrollenhet med USB-anslutning som är avsedd att kopplas till ett kassaregister som uppfyller kraven i skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister.

Kassaregistret skickar kvittoinformation om alla transaktioner till PosPlus II som i sin tur svarar med en kontrollkod som verifierar att kvittoinformationen lagrats och krypterats på ett korrekt sätt. Denna kontrollkod lagras på kassans kontrollremsa och i kassans journalminne.

Skattedosanmore_vert
Skattedosanclose

Skattedosan är en certifierad kontrollenhet med USB-anslutning som är avsedd att kopplas till ett kassaregister som uppfyller kraven i skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister.

Kassaregistret skickar kvittoinformation om alla transaktioner till Skattedosan som i sin tur svarar med en kontrollkod som verifierar att kvittoinformationen lagrats och krypterats på ett korrekt sätt. Denna kontrollkod lagras på kassans kontrollremsa och i kassans journalminne.

CleanCashmore_vert
CleanCashclose

CleanCash är en certifierad kontrollenhet avsedd att kopplas till en kassamjukvara, som uppfyller kraven i skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash och kassamjukvaran blir därmed en certifierad kassaplats.

Vi har även stöd för Cleancash MultiUser. Cleancash Multiuser är en certifierad kontrollenhet avsedd att kopplas till en dator föratt ge stöd för fler företag, som uppfyller kraven i skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash MultiUser med ES Kassasystem blir därmed en certifierad kassaplats.

BMC eTAXmore_vert
BMC eTAXclose

Japanska företaget BMC har lång erfarenhet av fiscala produkter och eTAX är en liten och snygg kontrollenhet som är mycket lätt att installera. eTAX har endast stöd för seriell koppling vilket förutsätter att detta finns tillgängligt i er dator.

Samtliga kassapaket vi erbjuder innehåller flertalet seriella ingångar för att uppfylla samtliga av era behov - däribland kontrollenhet, kvittoskrivare, eventuell våg m.m.

Scannrar


Honeywell Genesis 7580Gmore_vert
Honeywell Genesis 7580Gclose

MS7580 Genesis är en presentationsskanner som kan avkoda alla vanliga 1D, PDF, 2D & OCR-koder.

Revolutionerande imaging/bildtagnings-teknik inbyggd i en elegant men ändå hållbar produkt.
Utmärkt prestanda med design som lämpar sig för flera olika tillämpningsområden som tillverkning, hälsovård och detaljhandeln (POS).

• Motion Tolerans: Läser aggressivt streckkoder som passerar skannern
• Flera gränssnitt: Minskar den totala kostnaden
• Code Select: Scanna upp till 7 streckkoder i en avläsning och sänd data i förhand formaterad ordning till värdsystemet.

Honeywell Eclipsemore_vert
Honeywell Eclipseclose

• Enklare steckkodsläsare för lågintensiva läsningar.

• Kompakt laserskanner för streckkoder

• Läsavstånd 0-14 cm (beroende på streckkoden

• Läshastighet 72 läsningar./sek.

• Snabb avläsning

• Single-line laser för snabb skanning med CodeGate-teknologi

Opticon L-46X 2Dmore_vert
Opticon L-46X 2Dclose

Opticon L-46X 2D är en handhållen scanner med "auto-trigger" via USB som är helt och hållet "plug and play". Det kompletterande stativet gör det enkelt att scanna artiklar genom att endast hålla artiklarna framför lasern.

Scannern kan kopplas in i alla våra tillgängliga kassadatorer med hjälp av USB-kabeln och är därefter genast redo att börja scanna.

L-46X 2D är väldigt tunnviktig med sina 80 gram. Handgreppet är väldigt komfortabelt och skulle du mot förmodan tappa scannern i golvet så klarar den ett fall från upp till 2 meter utan bekymmer.

Kassalådor


Standard PT-410S IImore_vert
Standard PT-410S IIclose

Passar alla kvittoskrivare.
24V (5Mynt/4Sedel) SLOT.
BxDxH = 415x415x100 mm.
Lås och öppningsbar med nyckel.

Standard 3S-423more_vert
Standard 3S-423close

Passar alla kvittoskrivare. 12 / 24 volt eller RS232 anslutning.
Lås och öppningsbar med nyckel. 8 justerbara myntfack / 4 sedelfack.
405x423x98mm (BxDxH)

Finns i vit eller svart färg.

Liten SS-102more_vert
Liten SS-102close

Passar alla kvittoskrivare. 12 / 24 volt eller RS232 anslutning.
Lås och öppningsbar med nyckel. 5 myntfack / 3 sedelfack.
330x415x90mm (BxDxH).

Finns i vit eller svart färg.

Vågar


CAS PD-IImore_vert
CAS PD-IIclose

CAS PD-II är en våg i allmänt standardutförande för kassakoppling. CAS PD-II levereras med RS-232 gränsnitt och en tillhörande VFD-display.

Vågen är idealisk för såval livsmedel, bageri, godisbutik, detaljhandel m.m. Vågen, som har ett skal av aluminium och tillhörande avtagbar vågplatta, är mycket enkel att använda och sköter i regel sig självt. Vågen och den tillhörande vågplattan är dessutom mycket lätt att rengöra!

Stathmos 7022/7026more_vert
Stathmos 7022/7026close

Vågplattform Stathmos 7026 speciellt utformad för butiken som har lite plats och där design har betydelse. Med mått 230x180x36mm (LxBxH) passar denna plattform bra till butiker med varor som har mindre föpackningar. Detta utan att tappa kapacitet och nogrannhet. Vågen är robust och har en rostfri belastningsplatta som är enkel att rengöra.

Stathmos plattform 7026 har också justerbara fötter och libell för att säkerställa funktion och kunna justera vågen rätt. Med vågen finns en tydlig display som är bakgrundsbelyst och har 20mm höga siffror. Denna ansluts till ES Kassasystem för snabb överföring av vikt och prisberäkning.

Stathmos 7028more_vert
Stathmos 7028close

Vågplattform Stathmos 7028 – vågen med rullkassett, storsäljaren som levererats i 1000- tal. Stathmos 7028-vågen var banbrytande med sin konstruktion för att förbättra ergonomin i kassadisken. Med mått 350 x 250 x (16) 35 mm (LxBxH) passar denna plattform in i kassadisken framför kassören. Passar bäst till butiker med högt flöde av varor som ska vägas. Vågens rullkassett läggs ovanpå vågen, efter montage i disken.

Med vågen finns en tydlig display som är bakgrundsbelyst och har 20mm höga siffror. Denna ansluts till ES Kassasystem för snabb överföring av vikt och prisberäkning.

Dibal DPOS-400more_vert
Dibal DPOS-400close

Snabbfakta:
Kapacitet: 15 kg
Vågplatta: 300 mm x 230 mm x 50 mm
Drift: Strömadapter

Nyckelfunktioner:
Modulär och modern design
Vågplatta i härdat glas finns som tillval

Kunddisplayer


PP-9635/9645 8" LCDmore_vert
PP-9635/9645 8" LCDclose

Denna 8" kunddisplay monteras på baksidan av våra vanligaste kassadatorer - FEC PP-9635/9645. Detta är ett bra komplement för dig som önskar en kunddisplay med din egen logga samt eventuell text för stängd kassa.

Kunddisplayen visar samtliga artiklar som matas eller scannas in. Kunddisplayen visar även totalbelopp och eventuell rabatt.

Du kan även skriva egen text på kunddisplayen - såsom eventuella erbjudanden eller en "välkommen åter"-text.

PP-9635/9645 VFDmore_vert
PP-9635/9645 VFDclose

Kompakt och enkel LCD kunddisplay med stöd för svenska tecken. Kunddisplayen monteras på baksidan av våra vanligaste kassadatorer - FEC PP-9635/9645.

Kunddisplayen visar totalbelopp samt varje enskild artikel du trycker in i kassasystemet.

Ett mycket smidigt komplement till din kassadator och ett bra stöd för dina kunder.

Fristående 8" VGA-LCDmore_vert
Fristående 8" VGA-LCDclose

Den fristående 8" kunddisplayen kopplas mot datorn med hjälp utav en VGA-kabel och vanlig strömkontakt till ett ledigt strömuttag. Detta är ett bra komplement för dig som önskar en kunddisplay med din egen logga samt eventuell text för stängd kassa.

Kunddisplayen visar samtliga artiklar som matas eller scannas in. Kunddisplayen visar även totalbelopp och eventuell rabatt.

Du kan även skriva egen text på kunddisplayen - såsom eventuella erbjudanden eller en "välkommen åter"-text.

Etikettskrivare


Zebra GK420Dmore_vert
Zebra GK420Dclose

Zebra GK420D DT 203dpi USB/Seriell/Parallell är en etikettskrivare designad av Zebra för att vara pålitlig, ha en snabb utskriftshastighet och vara lätt att hantera, vilket leder till ökad effektivitet hos användaren. Dessutom är skrivaren flexibel och har anslutningar både för USB, seriell och parallell. Skrivaren är även lätt att uppgradera med programmeringsspråken ZPL och EPL. Behöver ditt företag en effektiv och prisvärd etikettskrivare är detta det perfekta valet.

Hyllkantsetiketter


Hyllkantsetiketter 105x25more_vert
Hyllkantsetiketter 105x25close

Hyllkantsetiketter utan klister för vanliga A4-skrivare. Perforering mellan etiketterna, enkelt att riva bort. Mattat papper, 200 gr (tjockare än vanligt).

Bredd: 105 mm
Höjd: 25,4 mm


22 st etiketter per ark. 500 st ark per förpackning. 11 000 etiketter per förpackning.

Magnetkortsläsare


Magtek USBmore_vert
Magtek USBclose

Liten och enkel kortläsare som kopplas direkt på USB porten i PC'n.
Klarar att läsa 1, 2 eller 3 spår. Dual Head (21040145)
Strömförsörjning via PC (5 volt).

Denna typ av kortläsare används normalt sett för t.ex. medlemskort, presentkort eller liknande.

Finns i vit eller svart färg.

CashGuard


CashGuardmore_vert
CashGuardclose

CASHGUARD ÄR DET MARKNADSLEDANDE SLUTNA SYSTEMET FÖR KONTANTHANTERING I SVERIGE. MED CASHGUARD FÅR ANVÄNDAREN TOTAL KONTROLL ÖVER KONTANTERNA. SYFTET ÄR ATT FÖRHINDRA RÅN, KONTANTSVINN OCH SPONTANA FÖRSÖK ATT KOMMA ÖVER KONTANTER.

CashGuard är ett system för sluten kontanthantering som ger användaren total kontroll över kontanterna. Systemet ger också enklare och snabbare kassaavslut, alltid riktigt avstämd kassa och inte minst en säkrare och tryggare arbetsmiljö. Dessa faktorer bidrar till att göra CashGuard till ett unikt system för kontanthantering inom handeln.

Vid användning av CashGuard i butiken kommer rutinerna kring penninghantering att bli enklare, snabbare och säkrare!

Intresserad? Kontakta oss för en offert!